Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 yılında geçirdiğim kaza için American Life Hayat Sigortası'ndan tazminat..?

sutav

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 2000 yılı ekim ayında motorsiklet kazası geçirdiğimde amerikan life'tan hayat sigortam vardı.
kazada beyin travması geçirdiğim için poliçemden faydalanmak aklıma gelmedi. bktımı bana faydası ok(tabiki beyin travması hastalığımdan dolayı) 2005 yılında amerikan lifetan ayrıldım birikmiş paramı aldım

.ancak yeni yeni idrak ediyorum ki ben amerikan liftan kazadan dolayı haklarımı alabilirmişim.
şu anda hala beyin travması rahatsızlığım ,unutkanlığım ,yorgunluğum zamanı karıştırma v.s var , iyileşemiyorum.
amerikan lifttan hastalığımdan dolayı idirak edemediğim İÇİN ALAMADIĞIM haklarımı geri alma imkanım var mı.

bilgisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Bana alabilirmişsiniz gibi geliyor. Hemen bir avukatla görüşün bence...

teşekkür ederim.Buna benzer şekilde sigorta sorununu çözen arkadaş varmı acaba.emsal karar olarak gösterebilirsem çok daha net olur.

Bu şekilde bir tecrübesi olan var mı arkadaşlar?

merhabalar

1- sigortayla ilgili hasar talep haklarında 5 yıl zaman aşımı süreci vardır poliçeden ayrıldığınızda geçirdiğiniz kazayla ilgili bir hasar dosyası açtırmışmıydınız
2- bazı hayat poliçelerinde kaza sonucu maluliyet teminatı vardır sizin poliçenizde varmıydı
3- hayat sigorta poliçelerinde motosiklet kullanımı için ek prim ödeyerek bu teminat satın alınabilir aksi durumda muaf tutulmuş olabilir

poliçenizi paylaşırsanız sizin için değerlendirebilirim belki bir faydam olur

ekrem deveci
0212 323 3200 & www.engelsizkasko.com
her zaman ulaşabilirsiniz

Üst Alt