Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

2000 yılında aldığım sağlık raporu ile İşkur kaydı yaptırabilir miyim?

iz.birakanlar

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
slm öncelikle

ben 2000 yılında devlet hastahanesinden saglık raporu aldım (özürlüler için) devlet memur alackmış dediler işçi bulmaya gittim
beni 2000 yılında normal kayıt etmişler özürlü olarak degil raporunu getir düzelletelim dediler
ben de rapor var ama şu şekil yazıyo aslının aynıdır mührü var ve rengli imza ve mühür var acaba bu geçerli midir kayıt olmak için

Elinizde bulunan raporun numarasıyla bir dilekçeyle hastane başhekimliğine başvurarak raporunuzun aslının aynıdır onaylı bir nüshasını hastane yönetiminde talep edebilirsiniz.

Ancak bu rapor ile iş başvurusu yapamazsınız.İş başvurularında yeni yönetmeliğe göre alınmış sağlık kurulu raporu istenmektedir.

Yeni bir rapor almak için hastaneye başvurmanız gerekir.

Tek yapacak beni işçi bulmaya normal kayıt etmişler raporu getir seni özürlü olarak kayıt yapalım dedi...türkie iş kurumu mühürü var raporda aslından aynıdır mühürü imzası mühür ve imza rengli....

İşkurdan Sevk alarak hastaneden yeni Sağlık raporu cıkartman gerekli

tabi 2000 yılında aldığın rapor oranından daha düşük rapor oranı verebilirler.çünkü 2006 yılından sonra değişti özür grupları ve puanları...

Üst Alt