01.11.2021 tarihi itibariyle SGK ya gittim, 28.09.2021 tarihli yönetmeliğe göre hastaneye sevkimi talep ettim, ancak 4/c statüsünde çalışmış olduğumdan söz konusu sevki çalıştığım kurumun yapması gerektiği bilgisi verildi, şuan çalıştığım kuruma dilekçe yazıp hastaneye sevkimi talep edeceğim, sevk sonucu düzenlenecek rapor çalıştığım yere gönderilecekmiş, sonra bu raporu Kamu Görevlileri Emeklilik Daire Başkanlığına gönderilecek, oradan gelecek olan cevaba göre işlemleri başlatacağım. Bakalım söylediklerim sıralamasında bir sorun oluşacak mı Anlık olarak yapacak olduğum tüm süreçleri buraya yazacağım.
Aşağıda adı soyadı, T.C. kimlik numarası yazılı sigortalı hakkında Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığınca yapılacak tespite esas olmak üzere,
5510 sayılı Kanunun 95'inci maddesi gereğince sağlık kurulu raporu düzenlenmesi gerekmektedir.
İlgilinin, muayene ve müşahede masrafları ile muayene ve müşahede için gerek görülen tıbbı test ve tetkik masrafları Kurumumuz tarafından karşılanacak olup, provizyon kontrolü yapılmayacaktır.
Bilgilerinizi, ilgili hakkında düzenlenecek sağlık kurulu raporunun dayanağı tetkiklerle beraber, 28.09.2021 tarih ve 31612 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan, Maluliyet ve Çalışma Gücü Kaybı Tespit İşlemleri Yönetmeliğinin 4. Maddesinin (g) bendinde belirtilen Hastalık listesi (Yönetmelik Ek -1) esas alınarak,**aynı Yönetmeliğin (e) bendinde belirtilen "Kurum sevkine istinaden düzenlenen sağlık kurulu raporları yalnızca durum bildirir nitelikte olduğundan, raporların karar hanesinde çalışma gücü kayıp oranı/engellilik oranı belirtilmeden Sosyal Güvenlik Kurumunca belirlenecektir. ibaresi yazılır." hükmü esas alınarak Müdürlüğümüze gönderilmesini arz/rica ederim.
Sevk Nedeni : Sigortalının maluliyet tespiti için durum bildirir Sağlık Kurulu Raporu
Bu yazıyı yazdım, hastaneye sevk için Müdürlük aracılığı ile hastaneye eksik hatalı bir durum varmıdır, ona göre paraflayıp imzaya göndereceğim.
Yazıyı yukardaki gibi yazdım ve Kaymakam tarafından imzalandı, 17.11.2021 tarihi içinde Eğitim ve Araştırma Hastanesinde MHRS üzerinde sağlık kurulu randevusu aldım. Şimdilik işlemlerim bu kadar. 17.11.2021 de bakalım bizi neler bekliyor olacak.