Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20 yıl önce emlak bankasına hesabıma yatan parayı nasıl alabilirim? [Hukuk]

Loris

Aktif Üye
Konular
168
Reaksiyonlar
0
Merhaba.
91 senesinde emlak bankasına adıma 50 tl para yatırılmış. ama yanlış yazılmış adım ve soyadımda bir iki harf yanlış.. neyse şimdi ben bu parayı emlak bankası kapandığı için nasıl ve nerden alabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürker.

Bildiğiniz gibi Emlak bankası tasfiye halinde. Ancak mevduat hesapları ziraat ve halk bankalarına devredildi. Bu nedenle hesabınızın bulunduğu emlak bankasının hangi şubeye devredildiğini öğrenip, devredilen şubeye baş vurmanız gerekiyor. Bu arada 91 yılından bu yana nerdeyse 20 sene olmuş, hesabınız hareket görmediyse paranız zamanaşamına uğramıştır.genede araştırın

hesabım gaziemir emlak bankasına ait yazıyor. Fakat ziraat bankasını aradım merkez bankasına gitmiştir o diyor. O bitmiştir diyor falan. Halk banka telefon açsam olur mu?

10 yıl işlem görmeyen hesaplar merkez bankasına devredilri...

Üst Alt