Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

20-25 bin TL ye hangi araçları tavsiye edersiniz?

yerdogan

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Sevgili arkadaşlar herkese merhabalar.4 kişilik bir aileyiz.20 yada 25 bin TL lik bir araç almak istiyorum.Aklımda Honda yada Toyota var.Bu araçların ÖTV indirimli fiyatları bile 35 yada 40 bin civarında.Acaba bu arabalardan 2.el mi alsam yoksa 0 km başka bir araçmı düşünsem bana bu konuda çok değerli fikirleriniz lazım yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese slm ve saygılar.hoşçakalın...

dacıa modellerini alabilirsin
reno symbol alabilirsin
fiat albea alabilirsin.
hundainin bazı modellerini alabilirsin

Engelli olan sizmisiniz yoksa aileden birimi ?
Ona göre öneri yapıcamda.

evet engelli olan benim sol dizaltı protez kullanıyorum.

%90 ve üzeri raporunuz var ve yakınınız veya bir sürücü tutup mu kullanacaksınız? yoksa %40 dolaylarında raporunuz var ekipmanlı mı alacaksınız bunu açarsanız iyi olur

evet %40 raporum var H sınıfı ehliyetim var kendim kullanacam inş alabilirsem henüz rapor almadım.

Anladım dizel mi benzinli mi alacaksınız birde mutlaka otomatik alacaksınız sanırım öyle mi

Ayrıca 2. elde ötv indirimi yok sadece sıfır araçlarda geçerli. en hesaplı şekil hyundai accent blue diyeceğim ama size pahalı kaçar o yüzden accent era alabilirsiniz
[FONT=Verdana]ACCENT ERA 1.4 MODE OTM EURO V 33.350 Tf[/FONT][FONT=Verdana][/FONT]
fabrika çıkışı lpg dahil ötv indirimi ile 25bin civarına alabilirsiniz. 5 yıl garanti ve bakım masrafı en hesaplı markadır.

Bende de i20 dizel full paketi var. sizde benzinli i20 1.4 cvvt mode paketini lpgli olarak alabilirsiniz.

arkadaşlar TRİPTRONİK vites alabiliyormuyuz.Yani ben gittim raporumu aldım otomatik vitesli araç kullanır ibareli raporla triptronik araç alabilirmiyim.Sadece c.tesi pazar ve yazın yıllık izinde kullanacağım.tabi dizel olsa çok iyi olursa hem dizel hemde otm olunca bayağı tuzlu oluyor.çok kararsızım.bu kararsızlık içerisinde honda ve toyota yı görünce hep diyorum işte alınca böyle bir araba almak lazım diyorum.off ya ne kötü bu kararsızlık

Rapora vites türü yazılmaz paranız varsa tiptr. alırsınız yoksa normal otomatik hatta o bile fazla geliyorsa manuel alırsınız vites geçişlerini direksiyon yanına kol ekipmanı eklenir.
20 25 bin bütçeyle zaten alınabilecek araç sayısı çok fazla değil. mesela polo 38bin ama ötvsiz 30a gelir tiptr. ucuz birşey değil.
Polo 1.4 85 PS Tiptr. DSGComfortline38.800,00

Buda benimki

Hyundai i20 - 05.jpg

dsc01757jlw.jpg

dsc01760xak.jpg

dsc01763gwq.jpg

Fiat punto evo alabilirsiniz bi araştırın isterseniz

Samet kardeş bu araç sana kaça geldi yanlız bi sorum daha olcak otomatik araçlarda ötv indirimi oluyormu ben bi tertibat yaptırmasam raporda otomatik fites araç sürer dese alabilirmiyim bu arada ALLAH kaza bela vermesin kardeş.

Ben bu aracı 2009 yılında aldım o dönem genel olarak ta ötv vergisinde indirim yapılmıştı, o yüzden 6bin lira indirimli aldım, genel indirim olmasa 8bin fark edecekti.

Araç genel ötv indirimsiz 35.500tl satılıyordu ben 27.500e aldım. sırf ötv olarak bakmamak lazım mtv vergisinden den her yıl muafsınız yılda 700 800tl cepte kalıyor.

Araç %90 ve üzeri raporla alındı yani ben kullanmıyorum o yüzden manuel vites dizel tercih ettim. 6 hava yastığı, dijital klima, elektrikli aynalar, 16" alaşım jant vb. donanımlara sahip.

Her türlü araç alabilirsiniz binekte 1.6 motora kadar, ticaride 2.5 motora kadar hakkınız var. tertibat zorunluluğu yok, atıyorum böbrek yetmezliği var diyaliz seviyesinde böyle bir kişinin hiçbir tertibata ihtiyacı yok. veya tek gözü görmeyen için araca hiçbir teknik tertibata ihtiyaç yok (gerekirse kör noktalara ayna takviyesi yapılabilir). tertibat zorunluluğu iki ayak protez ise veya ciddi derecede güç kaybı var ise gaz ve freni direksiyona alıyorlar gerekli tertibatlar uygulanıyor. bunu bile siz değil galeri teslim etmeden yaptırıp veriyor.

Kendisi kullanacak kişiler galeriye gidip oturmasını kalmasını rahat yaptığı kendini rahat hissettiği aracı alması en doğrusu olacaktır.

hyundai önermemde ki neden her 5 yılda bir araç değiştirme hakkımız var hyundai'de 5yıl veya 100bin km. garanti veriyor bu sayede cepten çıkan hiçbir masraf olmuyor.

şunu da söyleyim ötv indirimi araç fiyatı yükseldikçe etkisi de artmaktadır. örneğin o dönem 47bine satılan golfü 36bine alabiliyordum. 11bin ötv avantajı vardı.

Allah herkese araç almayı nasip etsin, kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

inş bu hafta rapor almak için hastaneye gitcem ne götürmem gerekli yanımda rapora ne yazdıracam acaba .Bu arada bu gün tan oto ve toyotaya gittim fiesta benzinli otm 25.650 yeni yaris benz 27.200 fan mod dizel 32 bin auris dizel 35 bin auris kasa değiştireceği için kampanya yapmışlar birde ww poloya bakıp karar verecem herkese teşekkürler sağolun.

Açıklama kısmına ötv ve mtv'den muaftır yazdırtacaksınız. sizin için hangi araç hayırlısıysa o olsun.

samet kardeş ALLAHIM kaza bela vermesin inşallah güle güle binin gönül isterdi ki oo aracı siz kullanın ama olsun ALLAHIMIN HER GÜNÜNE ŞÜKÜRLER OLSUN DİLERİM ALLAHTAN HERŞEY GÖNLÜNCE OLUR ALLAH NASHİB EDERSE BENDE HUNDAİ İ20 SİNİ DÜŞÜNÜYORUM BAKALIM

Teşekkürler bugünümüze şükürler olsun. sizde istediğiniz araca sahip olursunuz inşallah. ayrıca i20 alacaksanız 2 ay kadar bekleyin yeni makyajlı modeli çıktı ve bir çok yeni donanım eklendi. yeni makyajlı halini almasanız bile eski yüzünde ciddi fiyat indirimleri olacaktır.

Üst Alt