19.11.2012 tarhinde iş bir işyerine makına kurarken guvenlık onlemlerının alınmaması sonucu kafama kalas dustu. Kendi kişisel güvenlik araclarım (en onemlısı baret) olmasaydı belkı hayatta olmayacaktım. olay yerıne hastanenın yakınında olması da buyuk nimet. dolayısıyla c2-c3 kırıgım meydana geldı ve arrest olmusum. doktorlar yasamama ıhtımal vermemısler, yaşarsa da boyundan aşagısının felç olacagını söylemişler. boynuma 7 adet titanyum vida ve bırrbırıne baglaantı ıcın bırkac platın yerlestırıldı. 38 gun yoğun bakımda kıpırdamadaan yattım bu sure zarfında sağ ciğer calışmıyordu solunum yetersızdı ve kalp rıtımlerım bozuldu, kalbıme gecıcı pacemaker(kalp pili) takıldı ve boğazıma delik acılarak solunum cihazzına baglandım nefes almaya basladım. boyundan asagısında hareket yoktu 5 ay kadar da aynı hastanenın servısınde yattım ve fızık tedavı ıle duzeldım.
çok şükür yaşıyorum ve felçlik bir durumum yok
tek sorunum spastısıte sağ kolumda ve sağ ayagımda spastısıtem mevcut gıttıkçe azalıyor.
sol tarafımda da ısı ve acı hıssı kaybı var
ortapedı doktorumla gorustum ve hersey eskı halıne doneecek dedı.
sadece sabır. ve moralle herseyın ustesınden gelebılıyorsunuz.
şuan tedavılerım devam edıyor ve koluma da botox yapılacak daha ıyı olacak ınşallah.
[FONT=arial black]platinli boynumun grafisi[/FONT]
[SIZE=3][FONT=arial black]kırık boynumun grafisi[/FONT][/SIZE]
çok şükür yaşıyorum ve felçlik bir durumum yok
tek sorunum spastısıte sağ kolumda ve sağ ayagımda spastısıtem mevcut gıttıkçe azalıyor.
sol tarafımda da ısı ve acı hıssı kaybı var
ortapedı doktorumla gorustum ve hersey eskı halıne doneecek dedı.
sadece sabır. ve moralle herseyın ustesınden gelebılıyorsunuz.
şuan tedavılerım devam edıyor ve koluma da botox yapılacak daha ıyı olacak ınşallah.
[FONT=arial black]platinli boynumun grafisi[/FONT]
[SIZE=3][FONT=arial black]kırık boynumun grafisi[/FONT][/SIZE]