Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

19.11.2012 tarihi ve hayatımın değiştiği o an [O an]

Ercan Knz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
19.11.2012 tarhinde iş bir işyerine makına kurarken guvenlık onlemlerının alınmaması sonucu kafama kalas dustu. Kendi kişisel güvenlik araclarım (en onemlısı baret) olmasaydı belkı hayatta olmayacaktım. olay yerıne hastanenın yakınında olması da buyuk nimet. dolayısıyla c2-c3 kırıgım meydana geldı ve arrest olmusum. doktorlar yasamama ıhtımal vermemısler, yaşarsa da boyundan aşagısının felç olacagını söylemişler. boynuma 7 adet titanyum vida ve bırrbırıne baglaantı ıcın bırkac platın yerlestırıldı. 38 gun yoğun bakımda kıpırdamadaan yattım bu sure zarfında sağ ciğer calışmıyordu solunum yetersızdı ve kalp rıtımlerım bozuldu, kalbıme gecıcı pacemaker(kalp pili) takıldı ve boğazıma delik acılarak solunum cihazzına baglandım nefes almaya basladım. boyundan asagısında hareket yoktu 5 ay kadar da aynı hastanenın servısınde yattım ve fızık tedavı ıle duzeldım.

çok şükür yaşıyorum ve felçlik bir durumum yok
tek sorunum spastısıte sağ kolumda ve sağ ayagımda spastısıtem mevcut gıttıkçe azalıyor.

sol tarafımda da ısı ve acı hıssı kaybı var
ortapedı doktorumla gorustum ve hersey eskı halıne doneecek dedı.
sadece sabır. ve moralle herseyın ustesınden gelebılıyorsunuz.
şuan tedavılerım devam edıyor ve koluma da botox yapılacak daha ıyı olacak ınşallah.

[FONT=arial black]platinli boynumun grafisi[/FONT]

[SIZE=3][FONT=arial black]kırık boynumun grafisi[/FONT][/SIZE]

Çok geçmiş olsun. ALLAH ŞİFA VERSİN. Çoğumuz hastanelerde çok zaman geçirdik ve hastanenin hem iyi olduğunu, hem de kötü olduğunu (psikolojik olarak) gördük. Sizin de hastane süreciniz zor geçmiş ve şifanızı bulmuşsunuz, bulmaya da devam edersiniz İNŞaALLAH. ALLAH HEPİMİZE CÜMLEMİZE ŞİFA VERSİN. ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. DUA İLE.

çok geçmiş olsun büyük kaza atlatmışsın allah şifanı versin :(

hepinizden Allah razı olsun. deva bekleyen arkadaşlara tavsiyem 25'inci lem'a hastalar risalesini okusunlar inşallah devalarını bulurlar.

harika harika harika. kıymetini biliyosundur diye düşünüyorum bize de dua et.

hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar :)
duasız olurmu hiç ederim tabiki

Allahım !!! Şu an kimin nerede bir sıkıntısı varsa, Sen onu gider..
Allahım !!! Şu an kimin nerede çaresiz bir derdi varsa, Sen ona çare ol..
Allahım !!! Şu an kim nerede acıdan inlemekteyse, Sen ona rahmetinle yetiş..
Allahım !!! Sevdiklerimi Sen de sev ve onlara bâki huzur ve neşe ver…
Allahım !!! İman ve ahlakın en güzelini yerleştir o sevdiğin yüreklere..
Allahım !!! Sen Sana edeple geleni geri çevirmezsin, dualarımızı salihlerin duası eyle AMINNN

O kadar şeyi yaşamanın zorluğuna kıyasla yazması da belki zordur ama bize okuması ne kadar kolay. Boğazın delinmesi, kalbe pil takılması. Yapılırken zaman geçmez ama yazması yalnızca 2 3 kelime. Allah'ın sevgili kuluymuşsun sanırım, daha iyi günler görmen dileğimle.

işte bu dur ..ben boyle yazıları okuyunca daha cok heveslenıyorum esımı ayaga kaldırmak ıcın benım esımde trafik kazası sonucu c5 sevıyesınde tam 7 ay oldu gece gunduz ugrasıyorum daha da yenı evlıyız.Allah verdi derdimizi Allah Alır ..inşallah eşim ve nice ınsanlar eskı saglıgına kavusur
ercan bey peki bu süreci nasıl degerlendırdınız neler yaptınız nasıl zaman gecırdınız hastalıgınızla bıraz daha paylasım yapar mısınız?

Üst Alt