Selam.. Benim 18 yasını doldurmus zıhınsel engelli p agır ozurlü bır erkek cocugum var.. Bır yasını doldurmadan havale gecırdıgı icin boyle oldu.. Ben 18 yıldır devletten bır kurus para almadım.. Sadece bu ozel okullar var oraya gıdıp geliyo.. Sorunum su.. Ben 2012 mart ayından berı cocugum 18 yasını doldurdugu ıcın sıgorta katkı payı oduyorum. Reşit olmadan once benım sıgortamdan faydalanıyodu.. Ama şimdi nerdeyse bır yıldır bu parayı oduyorum.. Her yere muracat ettım tekrar benım sıgortamdan faydalanması ıcın ama hep olumsuz yanıt aldım.. Cocugumun p agır ozurlu raporu var..bu raporla muracat ettım.. Ama bu rapora guvenmeyıp benden istanbul unıversıtesı hastanesınden tekrar rapor ıstedıler.. Ben o raporuda aldım ve o raporda 5 profösör bır uzman doktorun ımzasıyla cocugumun hayatını kendı basına ıdame ettıremıyecegı yazıyo.. Butun bunlara ragmen halen bu aylık 37 tl yı benden alıyolar.. Ben ozurlu maası falan ıstemıyorum arkadaslar.. Sadece cocugumun tekrar benım sıgortamdan faydalanmasını ve bu 37 tl yı odememek.. Bu yuzden dava acmak ıstıyorum.. Bu işlerden anlayan avukat tanıyosanız lutfen bana yazın. Yada napabılirım, devlet cocuguma yardım edıcene bıde uste para oduyoruz.. Lutfen yardım edın . Napmalıyım.. Derdım maas degıl.. Sadece tekrar sıgortamdan faydalansın.. Syg.