Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

18 aydır sol femur kırığım kaynamadı. Kök hücre ile tedavi olabilir miyim?

Murat_bursa

Yeni Üye
Konular
10
Reaksiyonlar
0
18 aydır sol femur kırıgım var daha kaynamadı bunun icin kök hücrre tedavisi oluyor mu

kök hücre olayını bilmem ama , femur kırığı kaynamazsa total kalça protezi takılır normal yaşantına devam edersin. benimde aynı kaynamamıştı ve kalça protezi takıldı.

biraz acıklarmısın senin kırıgın nasıldı benim femur ortadan kırık arkadaşım

başka bilgisi olan var mı

arkadaşlar bugün hastaneden geliyorum bana ( prp enjeksiyon ) tedavisi yapacaklarmış.bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

şöyle bir bilgi var.

PRP enjekte edildiği bölgede kök hücreleri uyarır ve kök hücre lerin aktif hale geçmesini sağlar. Enjeksiyon sıvısı içeriğinde kök hücre yoktur, yoğun olarak trombositler (platelet) ve beyaz kan hücreleri bulunmaktadır. PRP’nin tamir edici kök hücre nin ise yeniden oluşturucu (regenerative) etkisi vardır.

ama kemiğe nasıl uygulanacak onu bilmiyorum, ilk kez duyuyorum, benim doktorum kaynama olmadığı için protez uyguladı.

[FONT=Tahoma]

[/FONT]

Üst Alt