Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

153 İSEM engelli aracı refakatçisiz hizmet vermiyor!?

zakzom

Üye
Konular
59
Reaksiyonlar
1
Merhaba isem 153 den engelli aracı talep ediyordum tekerlekli sandalyedeyim ama ihdiyaçlarımı kedim görebiliyorum
neyse araç talebinde bulundum avrupa yakasına dedilerki karşıya geçmek artı 5 kontör daha alıyoruz neyse eyvallah dedim
şimdi aradım yeni düzenleme gelmiş artık tek başımıza binemiyormuşuz refakatli zorunlu olmuş bu büyük saçmalık arkadaşlar ben neden yanımda birilerinide sürükliyim oldu ki refakatlim gelmedi tek binemicek miyim dedim binemezsiniz kesin talimat var şöförlerimiz araca alamaz dedi ( aküllü arabamı tamire götürdüğüm oluyor ben kimi yanımda götüreyim )

arkadaşlar birlik olalım haklarımız elimizden bir bir alınıyor bimer cimer e başvuralım site yöneticilerinden ricam bizim için magduriiyetimizi anlatcak güzel bir yazı yazarlarsa bununla bimer e cimer e başvuralım lütfen

153 servis aracı ücretli mı 5 kontur nedir

Üst Alt