Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

15 yılda emekli olacağımı sanıyorken 18 yılda emekli olabileceğim söylendi!?

samimyilmaz

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar ben 4a çalışıyorum.
engelli vergi indirimim var 77 raporum var emekli olmak için 15 yıl sanıyordum ama cimer bu cevabı verdi 18 yıl dedi
aynı durumu yaşayan varmı

Sayın SAMİM YILMAZ,
T.C. Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER)’ ne 27.02.2021 tarihinde yapmış olduğunuz ..... sayılı başvurunuz 10.03.2021 tarihinde AKHİSAR SOSYAL GÜVENLİK MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ tarafından cevaplanmıştır:

27.02.2021 tarih, ....... numaralı CİMER başvurunuz incelenmiştir.

Kurumumuz bilgisayar sisteminde yapılan kontrolde ...... sigorta sicil numarası ile sigortalılık kaydınızın bulunduğu; ilk işe giriş tarihiniz olan 23.06.2010 ve % 77 vergi indirim (engellilik) oranınıza göre şartınızın 18 yıl - 4000 gün olduğu tespit edilmiş olup gerekli yıl ve gün şartınızı tamamladıktan sonra belgeleriniz ile birlikte Kurumumuza talep vermeniz halinde tarafınıza yaşlılık yönünden tahsis işlemi yapılabilecektir.

Bilgi edinilmesini rica ederiz.

Başvurunuz ile ilgili tüm işlemleri CİMER’in internet adresinden takip edebilirsiniz.

samimyilmaz

Yanlış cevap vermiş CİMER.
23.06.2010 + 15 yıl 3900 primle emekli olacaksınız. Ama elinizdeki rapor bir işinize yaramayacak, günü geldiğinde hastaneden SGK Hastalık Listesi'ne göre alacağınız raporda Ağır tanısı olmalı.

2008_sonrasi.PNG

Üst Alt