Arkadaşlar merhaba 18.09.2020 de şiddetli baş dönmesi ve mide bulantısı ile birlikte sağ kulağımda tam ani işitme kaybı oluştu.İlk acil de bir kaç ilaç serum aldıktan sonra. Pazartesi kbb uzmanına gittim kulak MR,beyin MR , tam kan tahlilleri, tomografi vs. tüm tetkitler temiz çıktı. Covid şüphesi nedeniyle test te yapıldı negatif çıkması sonrası. kulak içi kortizon ve ilaç tedavisine başladım.bu arada 4 doktora gittim bugüne kadar. 4 kere işitme testine girdim 120+ ile 90 arası çok ileri derecede SNİK çıktı hep. Bütün doktorlar geçiriyor olduğum gribal enfeksiyonun iç kulaktaki salyangozun içindeki tüylü hücrelere zarar vermiş olabileceğini söyledi ve umutsuz konuştular. Gerçekten zor bir durum hayatım boyunca kulakla ilgili hiç bir hastalığım,şikayetim, tedavim olmadı.
Her neyse ilaç tedavim devam ediyor ve hiber barik oksijen tedavisine başladım bugün 3.seansı aldım.Ya oksijen tedavisinden ya da başka sebepten daha önce hiç bir ses emaresi yokken şimdi kendi konuşmalarımda ve kulağıma yakın gelen yüksek seslerde cızırtı oluyor. Bildiğiniz elektrik cızırtısı gibi. Bu kaybın geri geleceğinin işareti midir acaba. Başından geçen oldu mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Her neyse ilaç tedavim devam ediyor ve hiber barik oksijen tedavisine başladım bugün 3.seansı aldım.Ya oksijen tedavisinden ya da başka sebepten daha önce hiç bir ses emaresi yokken şimdi kendi konuşmalarımda ve kulağıma yakın gelen yüksek seslerde cızırtı oluyor. Bildiğiniz elektrik cızırtısı gibi. Bu kaybın geri geleceğinin işareti midir acaba. Başından geçen oldu mu yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.