Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

110 TL olan MEB sınav ücreti 50 TL 'ye düşürülmüş

kayaozesen

Üye
Konular
27
Reaksiyonlar
0
Kurum Adı : T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI
Başvuru No : 508548
Cevap Metni : Söz konusu sınav ücreti 50 TL olarak belirlenmiştir.
Bugün böyle bir cevap aldım arkadaşlar cevap meb bilgi edinme den gelmiştir...

buyrun link

http://forum.memurlar.net/konu/898466/?page=4

İnşallah gercektir...110 tl Cok fazla sınav ıcın..hepımız sevınırız,hayırlısı oolsun..

Bu güzel haber işte hadi gözümüz aydın:)

dadash gözümüz aydın güzel bi müjdeydi demekki isteyince oluyormuş şimdi geçtiğimiz günlerde dilekçe işi boş 110 tl paşa paşa vereceksiniz diyenleri bulup kapağı takalım:)

kardeş ben gördüm sitede paylaştım doğruluk derecesi ne bilmiyorum ama umarım öyledir 110 çok çok abartılı bir rakam

Süper bir haber.Normali ,olması gereken buydu zaten............

dadash acaba yazılan dilekçelere başka cvp alan varmı aynı şekilde ordan anlaşılır kardeşşim

yok sadece by onder isimli birinin yaızısın kopyasını aldım

gerçekse bu defada 25 tl ye indirmek için dilekçeleyelim onları:)

aslında en mantıklısı bu büyücü önceki sınavda almamışlardı

gözünüz aydın arkadaşlar ;) hepinize başarılar

o zaman lise mezunlarınada memur kadrosuna başvurmaları fırsatını tanısınlar 500 hizmetli kadrosunuda ilköğretim mezunlarına versinler adil olan bu

buyucu;

nerde o birliktelik kardeşim herkes kendi derdine düşmüş birlik beraberlik nerde

öyle tabi ki ben kendm adıma 110 tl yi çok rahat veririm banane demiyorum ama heryere mail atıyorum bakanlar millevekilleri özürlü dernekleri hem ücret hem rapor için

Her zaman birlikte hareket etmek faydalı olacaktır. Bunu unuttuğumuz için eziliyoruz. HEPİMİZ BİR OLALIM kimse hakkımızı yemeye cesaret bile edemez...

Çok sevindim... çok güzel bir gelişme demekki emeklerimiz boşa gitmedi, ayrıca ticet benim o paşa paşa yatıracas sözümü yanlış yorumlamışsın... Eğer indirmezlerse Paşa Paşa yatırcas dedim başka yolu yok dedim... ok...

ya arkadaşım ben sana demedim bir senin o yazdığına dikkat etmemiştim neden üstüne alınıyorsun ki alla alla

güzel ülkemin saçma sapan kuralları sınav ücretide neymiş

Benim Milli Eğitim Bakanlığı Bilgi edinmeye yaptığım başvuruya cevap sınavın son başvuru tarihi olan 21/05/2010 den 4 gün sonra yani 25/05/2010 gelecekmiş gibi görünüyor.

Yani seve seve sen yatır o 110 TL'yi, biz sana nasılsa cevap veririz bir ara...

Meb sınav ücreti 50 tl olmus

Karabük Milli eğitim müdürlüğünü aradım. Özlük Hakları şefi ile görüşmemde sınav ücretinin 50 tlye düştüğünü ve halk bankasının herhangi bir havale ücreti almadıqını söyledi ayrıca şunu belirteyim. raporun katiyen kopyasını istemiyorlar. ORJİNALİ GÖRDÜKTEN sonra kopyasını istiyorlar. su anda başvurumu yapamadım cunku raporun orjinali defterdarlıkta nedenini sorar iseniz vergi indirimden yararlandıqım ıcın. defterdarlık qiddim raporun orjnalinin geçici süre tarafıma verilmesi için dilekçe yazdım yarın nasip ise orjinalini gecici süre ile geri verecekler. ayrıca SABIKA KAYDI İSTİYORLAR UNUTMAYIN SAKINA BUNLARI KİMLİK FOTOKOPİSİ VE YAKIN ZAMANDA RESİM İSTİYORLAR. BİLGİNİZE.

Sabıka kaydını sınav başvurusunda isteyeceklerini sanmıyorum. Kazandıktan sonra işe başlarken isterler.

gtrcgokhan;

SABIKA KAYDINI BAŞVURU ESNASINDA İSTEDİKLERİ SÖLEDİLER ŞEF İLE BİRE BİR telefonda görüştüm hatta bana ne getircemi ne yapcamı kendısı söledi. bsınav ücretide bu arada 110 liradan 50 tlye indi halk bankası havale ücreti almıyormus oraya yatırın dedi.

klavuzdada sabıka kaydı ve rapor aslı falan denmiyor!

Kendilerine göre şart çıkaramazlar, ben götürmeyeceğim.

Başvuru için istenilen evraklarla gideyimde onlar senin dediğin gibi rapor aslı ve sabıka kaydı da istedikleri için başvurumu yapmasınlar bakalım.

Bugün işten izin almıştım bu işlerimi halletmek için. MEB daha elektronik başvuruyu bile yayımlamadı! Çıldırmak üzereyim..

Ya ben artık varya gülme krizine tutulucam ya ne sabıka kaydı ya başvuru kitapçığını klavuzunu okumadınız mı nerde yazıyor başvuru belgelerinde sabıka kaydı noterden kaşeli aslı gibidir ibareli raporum var hadi kabul etmesinlerde göreyim daha neler çıkacak acaba

battusay;

Koskoca Milli eğitim şefi bana yalan mı sölüyor? SINAV ÜCRETİ 50 TL OLARAK BELİRLENDİ HALK BANKASINDAN YATIRIN HAVELE ÜCRETİ ALINMAYACAK DEDİ.

MURATGUVEN;

SEVGİLİ AGABEYİM. BEN TELEFONLA görüştüm bana sölenen bu bşr arkadasım qitmiş ve koşa koşa benım dukkanıma qeldi durum böle böle mehmet dedi sabı kaydı ıstıyolar ve dedi raporun aslını istiyorlar dedi. bende hemen telaşa kapılıp aradım durum böle böle dedim

Raporum vergi dairesi tarafından alınmıştır onaylatıp getirim dedim ama ASLINI İSTİYORUZ YOKSA BAŞVURU YAPAMAZSINIz dedi yalan konusmuyorum. bire bir telefonda milli eğitim özlük hakları şefi ile görüştüm. sabık kaydınıda istedi.

Benim raporum kayıp olduğu için aslı gibidir yaptırdım bir problem olmaz dimi arkadaşlar.

ayşegül_01 ben devlet hastanesınden kopyasını dedım başhekime onaylatayım dedim aslı gibidir dedim ama bana bunun olmayacağını ve başvuru kılavuzunda fotokopisi gibiiare yok dedi bilmem artık bana söylenen bilgileri hemen aktardım.

battusay;

Milli eğitim müdürlüğü Özlük Hakları Şefi ile görüşmem sonucu bana bu bilginin yenı geldiğini kendisi söledi. kusura bakma dediğin işlemi hemen yapacam ama raporun aslını istiyo adam defterdarlık dilekçe yazdım. yarın raporumun aslını qecici olarak verecekler o zaman başvuru yapacam zaten. rapor olmadıqı ıcın qidemıyorum.

Üst Alt