Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

103.03 kodu ile sağlık kontrolüm var. Ne yapmam gerekir?

ogzhnoz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Herkese merhaba ehliyetime psikiyatri uzmanı tarafından senede bir kontrol şartı konuldu 103.03 kodu ile.
Bir sene dolmak üzere ben şimdi sadece psikiyatriye gidip kontrol muayenesi mi olacağım yoksa kurula mı çıkılıyor bilgisi olan var mı ?
Ne yapmam gerekiyor bir sene dolmak üzere.

@ogzhnoz,
Hocam İl sağlık DR den muayene olacaksın kurula çıkmayacaksın dedi Kontrol Muayenesi DR kağıdını ruhsat arasında bulunduracaksın dediler. bana ama kurula çıkanlar da var. ortalık karışık DR lar tuttuğunu öpüyor ben kesin ve net bilgi bulamıyorum.

Merhabalar Anksiyete Bozukluğu ehliyet almaya engel mi bilgisi olan var mı ?

Çok teşekkürler cevaplar için

Bülent abi bu yılda 1 muayene şartını nasıl yerine getiriyoruz bilgin var mı ?
Psikiyatri uzmanı tarafından konuldu bu şart 1 sene dolduktan sonra psikiyatri uzmanına mı gideceğim muayeneye yoksa kurula mı çıkmak gerekiyor ?

merhaba 103.03 kodu bende de var psikiyatriden sürücü olur raporu alıp yanında 1 yıl taşıyacaksın her yıl aynı inan trafik polislerine kaç defa sordum hangi maddeden ceza yerim diye biri ehliyetsizlikten biri yetersizlikten biri süre dolumun dan diyor onlarda bilmiyor /ben sağlam sürücü olur raporu aldım nüfus müdürünün biri kod kalkmaz yenilesen diyor biri kalkar diyor muz cumhuriyeti gibi ülke

Hocam o kodu sadece komisyon kaldırır ama söyleyim o kodu zor kaldırırlar kaldırsalar bile yerine başka bir kod eklemeyeceklerinin bir garantisi yok.

Merhaba ehliyetimde psikiyatri uzmanı tarafından 103.03 yılda bir sağlık kontrolü kodu var. 1 sene dolduğunda ne yapmam gerekiyor hangi adımları izlemem gerekiyor acaba ?

Ehliyetimde 103.03 kodu var.3 yıldır E-devletten Kişisel Sağlık Bilgi Formu dolduruyorum.Aile hekimine gidiyorum.Aile hekimi uzman doktora sevk ediyor.Uzman doktor kurula sevk ediyor. Uzman doktor muayenesinden sonra devlet hastanesinde sürücü raporları ile ilgilenen birime gidiyorum.Kişisel bilgilerimi içeren bir evrak dolduruyorum.Telefonuma sağlık kurulu için randevu bilgilerini içeren mesaj geliyor..Geçen sene 16 ocakta rapor sürem doldu.17 ocakta aile hekimde muayene oldum.Aile hekimi ,uzman doktor rapor muayenesi ve sağlık kurulunda muayene derle kurul raporum 2 şubatta çıktı.Sağlık kurulu bir yıl sonra kontrol muayenesi olmama karar verdiler.e-devlete e-İmzalı Sürücü Raporları Sorgulama yazarsanız sürücü raporlarınızı görebilirsiniz.

@Temel_Reis,

Hocam Kurul bana sadece DR den kontrol muayenesi olup ruhsatın arasına koyacaksın tekrar komisyona gelmeyeceksin demişti.
Sistemleri mi değişmiş ki ben daha 2 ay önce görüşmüştüm.

İlk sürücü sağlık raporu alırken komisyona sevk edilmemiş, doğrudan aile hekiminden sonra psikiyatr uzmanından muayene olmuşsanız yine aynı işlemler yapılır.

@dreamfail,

Ben direk komisyondan teçhizatlı sürücü olur raporu ile ehliyet aldım 3 yıl sağlık kontrolü eklenmiş. o kadar karışık ki her şey

Bende bipolarım. 6 ay kontrol muayenesi şartı konuldu. Mart ayında kontrole gideceğim.

@dreamfail,

Bana kurula göndermeden direk psikiyatri tarafından anksiyete sebebi ile 103.03 yılda bir sağlık kontrolü konuldu. Ben bir yıl sonunda tekrar sürücü olur raporu için kurula çıkmadan alabiliyorum değil mi aile hekiminden başlayarak sürücü raporu almak için geldiğimi söyleyerek ?

Üst Alt