Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
10 yıl dolunca emeklilik için tekrar rapor mu almam gerekiyor?
Psikotik depresyon rahatsızlığından dolayı polis iken gih memuru yaptılar .6 yıllık memurum 10 yıl dolunca tekrar rapor almam şart mı ?? Ya da zorluk yaşar mıyım ??
benim bildiğim emekli sandığı mensupları da artık ssk lılar gibi 1800 günleri dolduğunda malulen emekli olabiliyorlar sakat olarak işe girenler de 15 yıl sonra emekli olabilirler ama bu süre bence çok 10 yıla inmeli 10 yıl çalışan bir üzürlü kendi isteğiyle emekli olabilmeli devlet sakatları çalıştrırp ta ne kazananacak en azından bir sakat emekli olduğunda başka birisi yerine geeçer
başka birinin sürekli bakımına muhtaç olma hali yoksa, 1800 günle malulen emeklilk mümkün değil.
Malulen emeklilik söz konusu olduğunda önceden alınan raporların hiç bir önemi olmaz. Emeklilik başvurusunda bulunduğunuzda sizi hastaneye sevk ederler, orada verilecek rapor belirleyici olur
Önceden alınan raporların etkisi yoksa işimiz allah a kaldı desene bence çok zor bu emeklilik işi ..şimdi o zaman geldiğinde bana şunu da diyebilirler evet sen psikotik depresyonsun ancak gih memuru olmanda bir sakınca yok derlerse emekli de etmezler diye düşünüyorum ..gerçekten ne zor iş bu ya ..