Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Dikkat!!! Tema lisans bilgilerinize erişilemiyor, lütfen www.xenforo.gen.tr yönetimi ile iletişime geçiniz. Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

1 sene içinde heyet tekrarında tüm hastalıklar yeniden mi değerlendirilir?

Begümhnm

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba umarım anlatabilirim
1 senelik SÜRELİ raporu olan biri var ve o 1 sene için de başka bir hastalık daha gelişiyor onu da rapora işletip oran alabilmesi için 6 ay geçmesi gerekiyor muş yani 6 ay sonra tekrar kurula girip o hastalığı da ekletebiliyormuş peki sormak istediğim başına gelen var mı bilmiyorum ama 6 ay sonra en baştan bütün işlemleri baştan mı yaptıracak yoksa sadece ekletmek istediği hastalığın bölümüne mi girecek bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim..teşekürler

tabi ki en baştan yapılacak. tüm doktorlar dolaşılacak. ya iyileştiyse eski hastalığı? doktorlar bilemez ki durumunu.

rapora itiraz hakkında

merhaba
kalp hastalığı , astım , şeker , tansiyon dan toplam da %100 oran alındı bu hesaplara göre % 74 e düştü fakat 2 yıl süreli verildi bu nasıl bir saçmalıktır ....itiraz etsek tekrar dan mı doktorlar gezilecek ve heyete bir daha mı girilecek , süreç nedir yardımcı olur musunuz
şimdiden herkese teşekkürler..

Begümhnm
Evet,
İtirazı il sağlık müdürlüğüne yapıyorsunuz,onlar sizi başka bir hastaneye sevk ediyor.

Söylediğiniz gibi,sil baştan tekrar hekimleri geziyorsunuz heyete giriyorsunuz.

Aldığınız puanlar ayrı ayrı olduğu için"Balthazard" formulü ile hesaplanıyor,verildiği gibi hesaplanmıyor.

Puanları biliyorsanız yazın,birde biz hesaplayalım.

zaten 74 oran geldi hesapta bir sorun yok yani sorun hesaplama değil, tek sorun bütün hastalıklar kronik raporlu olmasına rağmen 2 yıl süreli geldi ben buna itiraz ediyorum

Begümhnm
Anladım,

Artık eskisi gibi sürekli rapor almak oldukca zor.

İtiraz edecekseniz yukarıda yazdığım yolu izliyorsunuz,
Kolay gelsin.

anladım çok teşekkür ederim , çok zor ve sıkıntılı bir durum

Begümhnm her kronik hastalığa süresiz rapor verilmez. ben bipolarım hastalığım ömür boyu çekeceğim ama 1 yıllık rapor verilliyor.

evet bu bizim de başımıza geldi neye göre veriliyor anlamıyorum bipolar olup süresiz rapor alan insanlar tanıyorum...

Begümhnm o kişiler ilaca cevap vermemiş ağır hastalar oluyor. eğer ilaca cevap verdiyseniz zaten durum ve tutumunuzdan doktorlar anlar

Üst Alt